Alustav barista

Hea kohvi valmistamine on kunst, mis ei tule iseenesest. See koolitus on inimesele, kelle eesmärk on saada suurepäraseks baristaks.

Koolituse teemad:

  • Kust kohv tuleb
  • Mis tee läbib kohv enne röstimist
  • Mis moodi maitsevad erinevad kohvisordid
  • Kuidas erinevad röstid mõjutavad maitset
  • Kuidas ise mõjutada kohvi maitset
  • Kuidas kasutada kohvivalmistamise seadmeid ja tarvikuid
  • Kuidas valmistada erinevaid kohvijooke
  • Kuidas õigesti piima vahustada
  • Kuidas hoolitseda ja puhastada oma seadmeid

 

Kestvus: 6 h jaotatud kahele päevale(on võimalik ka ühe päevane koolitus). Kahe päevane koolitus aitab paremini infot vastu võtta ja teemasid jagada.

Hind: 90 EUR/inimene

Inimeste arv: 2-4 inimest

Asukoht: Valgevase 1, Tallinn

Koolitusel kasutatavad seadmed: Dalla Corte Evo, veskid Victoria Arduino Mythos

Koolitus toimub eesti keeles.

Koolitaja: Kaspar Grossfeldt on üle 12 aasta tegelenud kohvi, kohvikoolituste ja erinevate kohvivalmistamis vahenditega. Seljataga on ca 1000 koolitust ja 6900 koolitatavat.  Ta on aidanud kaasa kohvi raamatu kirjutamisele ja kirjutanud erinevaid artikleid. Temas põleb kohvileek, mis ei näi kustuvat vaid ühe kasvab.

Tema kindlaks missiooniks on aidata inimestel avastada kohvimaailma, parema kohvi saladust ja muuta tarbimisharjumusi teadlikumaks.

Registreerimine: kohvikkiosk@gmail.com

 

Alustav barista

Kiosk Kohvik No4, Valgevase 1, Tallinn.

90 €

Koolitus on ostukorvis